om oss

Vår Historien

Mitt navn er Fatima Perez.

Jeg er opprinnelig fra Ecuador, men har også Spansk nasjonalitet.

Jeg bodde ti år i Spania og jobbet alltid innenfor hostell og jeg spesialiserte meg som kokkerske

ved erfaring fra mediteransk matlaging. Jeg er grunnleggeren av dette fantastiske, hærlige og ambisiøse prosjektet hvor vi også ønsker å skape arbeidsplasser og bli et multinasjonalt selskap.

OPPSTARTEN AV EMPANADA FABRIKK. AS

29 Juni 2015 var vi to familier som gikk sammen om å starte en Empanada fabrikk. Det første

steget startet med å ta kontakt med mattilsynet for å be om hjelp til å finne et egnet lokale

15 september 2015 Lyktes vi med å finne et lokale på Lundetangen i Skien. Ett forlatt bygg som

hadde stått tomt i seks år og tidligere fungert som både ølbryggeri og pizzarestaurant. Begge

familiene innvisterte med egne midler og begynte restaureringsprosessen som varte i fire

måneder under stadig tilsyn av mattilsynet.

4 Januar 2018 fikk vi den tredje godkjenningen fra mattilsynet med EFTA nr og tillatelse til å selge produktene våre nasjonalt og internasjonalt.

April 2018 fikk vi til en avtale med Norges gruppen gjeldende Telemark distrikt med

distribusjon til Meny, Spar og joker butikkene.

Oktober 2018 lyktes vi med å komme inn i Meny og Spar butikkene i Vestfold

3 April 2019 åpnet Norgesgruppen opp for salg til ytterligere tre distrikter, men kun i Meny

butikkene i Oslo, Buskerud og Akershus.

Juli 2016 begynte prosessen med å få den første godkjenningen fra mattilsynet. Det betydde i

første omgang kun godkjenning til direkte salg fra fabrikken.

November 2016 fikk vi den andre godkjenningen fra mattilsynet, som tillot oss å selge

produktene våre på matfestivaler, kjøpesenter og på stands. Både frosne empanadaer og friterte empanadaer.

Kjøpesenter - Mat Festival

Oktober 2017 tok familien Perez over Empanada Fabrikk fordi den andre familien ikke lenger

ønsket å fortsette. Vi var nå alene om driften.

Da vi startet Empanada Fabrikk hadde vi kun litt automatisert utstyr for de 4 ulike prosessene

det krever for å lage empanadaene våre.

oktober 2019 automatiserte vi hele fabrikken.

Inntil da ble alle empanadaene lukket for hånd. Empanada Fabrikk er enda ikke slik jeg virkelig

ser den for meg, men jeg fortsetter å tro også i vanskelige tider.

Nå selger vi produktene våre i seks fylker i Norge: Agder, Rogaland, Vestfold og Telemark,

Viken, Oslo og Vestfold og Telemark, Viken, Oslo og Vestland.


10 August 2020 underskrev vi kontrakt med lokalmat for Oslo distriktet.

Alt er mulig for den som tror!!! 

Åpningstider


Mandag til fredag: 07:30 to 15:30


Lørdag og søndag : stengt

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved